O GP Contour centru

Filozofija GP Contour centra je da isključivo znanje udruženo sa najmodernijom tehnologijom i kvalitetnim dermo-kozmetološkim proizvodima daje maksimum rezultata i zadovoljava najrazličitije potrebe klijenata.

Spajanjem najsavremenije tehnologije i stručnosti našeg tima doktora, kozmetologa i nutricionista sa višegodišnjim iskustvom u toj oblasti, u GP contour centru možete preoblikovati telo i pružiti potpunu negu vašem licu.

Prvi put u Srbiji uz pomoć revolucionarnog i jedinstvenog, trenutnog lidera na polju neinvazivne liposukcije Med2 Contour aparata pružamo najbezbedniji tretman preoblikovanja tela.
Med2 Contour aparat je jedini koji je dobio FDA (Food and Drug Administration) odobrenje, kao najsigurniji aparat ove vrste, za svakodnevnu primenu (CE 0476).

Face-Up aparatom, koji koristi inovativnu tehnologiju mikrodermoabrazije i mikropulsirajuće masaže postižemo:

  • podmlađivanje kože
  • stimulaciju kolagena
  • regulaciju debljine i teksture kože
  • smanjenje bora, sunčanih pega i ožiljaka od akni

Reviderm, renomirani nemački brend,više od 10 god uspešno stoji na vrhu svetske top liste savršenih tretmana. Svi visoko kvalitetni preparati su klinički ispitani.

Posvetite svoje vreme sebi na najbolji način i posetite nas, da na obostrano zadovoljstvo, u prijatnom ambijentu, uz ljubazan personal i unikatan meni ostvarimo vaše želje.

Pratite nas i na Facebooku!