Med2 Contour

Zašto odabrati Med2 Contour tretman?

Med2 Contour je uređaj koji omogućuje trajne rezultate! Rezultati koji se dobiju sa Med2 Contourom su slični rezultatima koje se dobiju sa operativnom liposukcijom. Dok se klijent pridržava životnog stila u skladu sa dobijenim preporukama, rezultati su trajni.

Med2 Contour Vam pruža odmah vidljive rezultate! Prosečno smanjenje obima tela nakon prvog Med2 Contour tretmana je 1 inch = 2,5 cm.

Siguran tretman - 100 % siguran! Potvrđen od najrigoroznije agencije nas svetu za ispitivanje kvaliteta medicinskih proizvoda i uređaja - FDA approved!

Ugodan – najugodniji tretman oblikovanja tela. Klijenti osećaj Med2 Contour tretmana opisuju kao "Hot stone" masažu.

Bez vremena oporavka – takozvani "IN & OUT" tretman ili "lunch break" tretman.

Dokazano najbolji tretman oblikovanja tela na svetu! Na najvećem medicinskom kongresu na svetu fokusiranom na estetsku medicinu "The Aesthetic awards" održanog 04.06.2011. u Las Vegasu, Dr Troel je pred stručnom komisijom dobio prestižnu nagradu za najbolji neivazivni tretman oblikovanja tela (Best Non-Invasive Body Shaping Enhancement) sa Med2 Contour / Vaser Shape (kako se zove u SAD-u).

Godinu dana nakon, na TAS-u, “The Aesthetic Show”, najvećem svetskom kongresu fokusiranom na estetsku medicinu, održanom 14.04.2012. u Las Vegasu, Med2 Contour / Vaser Shape ponovno je osvojio, drugu godinu za redom, nagradu za najbolje neinvazivno dostignuće!

Med Contour u našem centru!

Pogledajte video dr. Oza o Med Contouru!

Pratite nas i na Facebooku!