Med2 Contour

Inovativna tehnologija u uređaju Med2 Contour

Patentirana ultrazvučna sonda:

Patentiranim podtlakom u aplikatoru Med Contour odiže tkivo i tretira pomoću dve različite ultrazvučne frekvencije željeno područje bez rizika za samo tkivo. Med Contour je inovativni neinvazivni uređaj za tretiranje lokalnog masnog tkiva i tvrdokornog celulita.

Prema rečima vodećih svetskih stručnjaka na području (operativne) liposukcije, Med Contour je JEDINA PRAVA alternativa operativnoj liposukciji.

Med Contour koristi kombinovano delovanje dva niskofrekventna ultrazvuka fokusirana isključivo na područje koje se tretira. Ova napredna tehnika, zahvaljujući vakuumskoj tehnologiji, podiže masno tkivo kako bi osiguralo dubinsko prodiranje i delovanje ultrazvuka usmereno samo na tretirano tkivo, omogućujući tretman koji je i visoko efikasan i kompletno siguran. Ultrazvučne sonde su postavljane pod međusobnim uglom od 135 stepeni i one emituju usmereno ultrazvučno zračenje. Samo tako je moguće ciljano razbijanje masnih stanica u masnom tkivu.

Tkivo ujedno odiže vakuum pumpa, prislonjena na ultrazvučne sonde i čvrsto fiksira. Time je garantovano da se masne naslage za vreme tretiranja ne pomeraju, kao i da se ne tretiraju samo pojedine masne naslage, već cele regije masnih podrucja.

To je običnom ultrazvučnom sondom nemoguće postići, jer se kroz pritisak na kožu masno tkivo i masne naslage pomeraju pa se masne naslage ne mogu fiksirati. Na taj način je nemoguće dobiti željeni učinak usmerenog razbijanja masnih naslaga.

Razvijena je i dodata posebna sonda kojom se otvaraju limfne žlezde i vrši limfna drenaža koja se sprovodi uz pomoć biološke i elastične membrane. Membrana izvrsno prianja na tkivo i osigurava pokretanje limfne, venske i arterijske cirkulacije i poboljšava prokrvljenost tkiva. Osim toga postiče se uklanjanje viška tečnosti.

Visokofrekventni ultrazvuk radi na frekvenciji od 1 Mhz, osiguravajući visok učinak i potpunu sigurnost tretmana.

Med Contour u našem centru!

Pogledajte video dr. Oza o Med Contouru!

Pratite nas i na Facebooku!