Face-Up

Zašto je najbolji?

INDIVIDUALNI PRISTUP SVAKOM KLIJENTU!

Sa FACE UP TRETMANOM doživećete jedno potpuno drugačije iskustvo!

Istakli bi samo najznačajnije prednosti FACE-UP TRETMANA.

Face-Up jedini na svetu, zahvaljujući svojoj patentiranoj tehnologiji istovremeno kombinuje efekte abrazije i mikromasaže. FACE-UP ima specijalni (PATENTIRANI) mikropulsirajući rotacioni držač glave koji istovremeno radi abraziju i masažu kože. Orbitalna kretanja abrazivne glave uklanjaju sve nesavršenosti i nečistoće pod svakim uglom, ostavljajući kožu čistom i glatkom.

Istovremeno mikropulsevi masiraju kožu, oblikujući i tonirajući mišiće lica, poboljšavajući cirkulaciju i čineći FACE-UP TRETMAN potpuno opuštajućim.

Obzirom da Face-Up koristi jednokratne zamenljive glave sa kojima se rade abrazije, ne postoji rizik od prenosa infekcija s jednog na drugog klijenta i zbog toga tretman s Face-Up-om garantuje najviši stepen sigurnosti.

Uređaj Face-Up pruža izbor između 5 abrazivnih glava različitih veličina granula od kojih se svaka može kombinovati sa 3 brzine rotacije i 3 nivoa osetljivosti kože, čime se pruža potpuno individualno prilagođen tretman upravo tvojim potrebama i tipu kože.

To nam daje mogućnost da ispunimo sve tvoje kriterijume kao modernog, zahtevnog klijenta.

Sa FACE-UP TRETMANOM smo u mogućnosti ponuditi ugodan tretman, s najvišim standardom bezbednosti, personalizovan prema tvojim željama i potrebama, o čemu svedoče i provereni, izvanredni estetski rezultati sa svetskog tržišta.

Prilikom tretmana Face-Up nema krvarenja.

Nakon Face-Up tretmana, omogućeno je vraćanje svakodnevnim aktivnostima bez odlaganja.

Velika prednost Face-Up tretmana je da predstavlja tzv. "lunch break treatment", tj. da se na navedeni tretman može otići za vreme pauze za ručak.

Face-up je pogodan za svaki tip kože, za žene i muškarce, a rezultate možeš videti posle samo jednog tretmana.

Ukoliko se želiš rešiti finih bora, sunčanih pega, ožiljaka od akni, izjednačiti boju kože ili samo osvežiti izgled lica predstavljamo Vam "Face-Up tretman" najugodniji, najbrži i najsigurniji način podmlađivanja.

Face-Up tretman u našem centru!

Pogledajte video o Face-Up tretmanu!

Pratite nas i na Facebooku!