Face-Up

Često postavljana pitanja

Na dan dodele Oscara, u Los Angeles-u nemoguće je pronaći slobodan termin za tretman mikrodermoabrazije ako isti niste 3 meseca unapred rezervisali ili ako niste jedna od nominovanih osoba…

Što je mikrodermoabrazija?

Naša koža sadrži sloj mrtvih ćelija poznate kao stratum corneum. Ovaj sloj izumrlih ćelija štiti našu kožu od negativnih uticaja iz okruženja.Mrtve ćelije često izazivaju pojavu starijeg izgleda kože i ometaju prodiranje aktivnih sastojaka dublje u kožu. Piling je postupak uklanjanja mrvih ćelije kože i nečistoće, poboljšanje teksture kože.

Mikrodermoabrazija je mehaničko uklanjanje mrtvih ćelija i nečistoća. Uklanjanjem izumrlog, površinskog sloja kože, stvaranje novih, mladih ćelija i svakim novim tretmanom dolazi se do novog sloja obnovljene kože.

Zašto je Face-Up pogodniji za tebe od ostalih mikrodermoabrazijskih uređaja?

Zamisli moć mikrodermoabrazije u kombinaciji s dubokom i tonirajućom masažom i tek si na pola puta da otkriješ luksuzni tretman koji ti FACE UP nudi!

Face-Up koristi patentiranu mikropulsaciju za toniranje kože i tkiva i podstiče stvaranje novog kolagena i elastina. Obzirom da on jedini na svetu kombinuje istovremeno učinke abrazije i mikromasaže, Face Up ti omogućava najugodniji tretman s izuzetnim estetskim rezultatima.

Takođe, za razliku od drugih mikrodermoabrazijskih aparata, Face Up omogućava preciznu kontrolu nad dubinom abrazije za tvoju povećanu sigurnost.

Kod Face Up nema vakuuma – tj. nema neugodnog povlačenja kože i mogućih neželjenih reakcija kože.

Face Up ne koristi kristale – ako si jednom probao kristalnu mikrodermoabraziju znaš šta to znači sledeće:

  • nema kristalne prašine u kosi, ušima, garderobi, po podu itd.
  • ne postoji rizik od inhalacije i iritacija

Koja se područja mogu tretirati sa Face-Up-om?

Lice, vrat, ruke i dekolte.

Koliko dugo traje tretman?

Otprilike 20-30 minuta u zavisnosti od stanja kože ili tretiranog područja.

Koliko tretmana je potrebno?

U zavisnosti od indikacije koja se tretira, u proseku je potrebno 4-8 tretmana, sa razmakom od 7-10 dana između tretmana.

Koristi li Face-Up dijamante ili kristale?

Ni jedno, ni drugo.

Face Up koristi jednokratne abrazivne glave pokrivene biokompaktabilnim, antialergijskim slojem silikon karbida. Glave su jednokratne radi povećane bezbednost i eliminiše svaki rizik prenosa infekcija s jednog klijenta na drugog.

Zbog toga je Face Up tretman u svetu deklarisan kao tretman sa najvećim standardom sigurnosti u svojoj branši!Face-Up tretman u našem centru!

Pogledajte video o Face-Up tretmanu!

Pratite nas i na Facebooku!